האמת ? זה ממש קל ..
מתכון בסיסי לבצק פסטה כולל קמח, ביצים ,מים ומעט מלח./
בעמודי המתכונים שלנו תוכלו למצוא הרבה רעיונות והצעות !
מתכון בסיסי לבצק פסטה כולל קמח, ביצים ,מים ומעט מלח./
בעמודי המתכונים שלנו תוכלו למצוא הרבה רעיונות והצעות !
בוודאי שכן ! כל שתצטרכו הוא להשתמש בקמח נטול גלוטן .
רביולי הוא בעצם שתי שכבות בצק סגורות ובינהן מילוי.
על מנת להכין רביולי במכונת פסטה נדרש תוסף מיוחד שהוא ראש לרביולי ומורכב על המכונה.
אל תוך התוסף הזה מכניסים בצק פסטה ומילוי, מגלגלים ומתקבל רביולי.
על מנת להכין רביולי במכונת פסטה נדרש תוסף מיוחד שהוא ראש לרביולי ומורכב על המכונה.
אל תוך התוסף הזה מכניסים בצק פסטה ומילוי, מגלגלים ומתקבל רביולי.
זהו שיקול אישי הנוגע לכם . אנחנו ממליצים למי שאוהב להכין פסטה לעיתים קרובות לרכוש מנוע למכונת הפסטה.
הכנת פסטה במכונה ידנית עלולה להיות לפעמים ארוכה ודורשת מאמץ פיזי כלשהו.
הכנת פסטה במכונה ידנית עלולה להיות לפעמים ארוכה ודורשת מאמץ פיזי כלשהו.
בהחלט כן. מכונת פסטה הופכת את הרידוד והחיתוך של הפימו לקל ונוח.
חשוב רק להפריד בין מכונת פסטה שמשמשת להכנת מאכלים לבין מכונה שמשמשת לתחביב, ולא לערבב , כי הפימו אינו בריא למאכל.
חשוב רק להפריד בין מכונת פסטה שמשמשת להכנת מאכלים לבין מכונה שמשמשת לתחביב, ולא לערבב , כי הפימו אינו בריא למאכל.
בהחלט כן. מכונת פסטה תקל מאוד על רידוד בצק סוכר למי שעוסקת בהכנת קישוטים לעוגות.
בהחלט כן. נשמח לתת כמה טיפים שלמדנו מהניסיון שלנו וככה להקל לכם על החיים.
1. לא כדאי להשתמש בביצים קרות מהמקרר. הוציאו אותן לשיש לפני הכנה.
2. אל תוסיפו מלח בזמן הכנת הבצק. הפסטה תקבל מליחות בזמן הבישול במים רותחים מומלחים.
3. הבצק מוכן בדיוק כשהוא אינו נדבק לאצבעותייך. עליו להיראות אחיד ,מבריק ומעט גמיש.
4. העובי המומלץ לפטוצ'יני במכונה הוא מספר 5
5. העובי המומלץ לטליוליני במכונה הוא 7
6. אם הבצק אינו נחתך כמו שצריך ייתכן והוא רך מדי. הוסיפו קמח ולושו שוב עד שהוא אחיד.
7. אם הבצק יבש מדי , הוא לא ייחתך כמו שצריך. הוסיפו מעט מים ולושו שוב עד שהבצק אחיד.
אופציה - במקום 500 גרם קמח רגיל. 250 גרם קמח ו 250 גרם קמח דורום
אופציה - במקום 5 ביצים להשתמש ב250 מ"ל מים
1. לא כדאי להשתמש בביצים קרות מהמקרר. הוציאו אותן לשיש לפני הכנה.
2. אל תוסיפו מלח בזמן הכנת הבצק. הפסטה תקבל מליחות בזמן הבישול במים רותחים מומלחים.
3. הבצק מוכן בדיוק כשהוא אינו נדבק לאצבעותייך. עליו להיראות אחיד ,מבריק ומעט גמיש.
4. העובי המומלץ לפטוצ'יני במכונה הוא מספר 5
5. העובי המומלץ לטליוליני במכונה הוא 7
6. אם הבצק אינו נחתך כמו שצריך ייתכן והוא רך מדי. הוסיפו קמח ולושו שוב עד שהוא אחיד.
7. אם הבצק יבש מדי , הוא לא ייחתך כמו שצריך. הוסיפו מעט מים ולושו שוב עד שהבצק אחיד.
אופציה - במקום 500 גרם קמח רגיל. 250 גרם קמח ו 250 גרם קמח דורום
אופציה - במקום 5 ביצים להשתמש ב250 מ"ל מים