רוטב מוכר שמשלב רוטב עגבניות ורוטב שמנת יחד.
התוצאה ?
רוטב ורדרד ועדין בטעם שהולך טוב עם כל סוג של פסטה וליד כל מנה.
מצרכים:
5 כפות רכז עגבניות
1 עגבניה קצוצה או עגבניות שרי מתוקות חצויות
1 בצל קטן קצוץ
2 שני שום
כמה עלי בזיליקום טרי או 1 כפית בזיליקום יבש
מיכל שמנת מתוקה
מלח, פלפל לטעם
במחבת מטגנים על אש קטנה, בצל, שום ועגבניות עד שהרוטב מסמיך מעט. מוסיפים רכז עגבניות ותיבול .
מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל עוד כמה דקות. אם הרוטב סמיך מדי ניתן להוסיף מעט מים חמים .
טיפ שלי – אם צריך להוסיף מעט מים עדיף מהמים בהם התבשלה כבר הפסטה!