פסטה יכולה להיות גם קינוח נפלא .
ממליצה בחום על המתכון המשגע הזה ש"יפיל" את האורחים מהכיסא..
לבצק פסטה:
40 גרם קקאו
50 גרם חמאה
1 קילו קמח
10 ביצים
קורט מלח
נערבב את החומרים של הבצק עד שהם מתאחדים יחד ומתגבש בצק.
נעביר למכונת הפסטה ונלוש , עד שהבצק יהיה נוח לעבודה ודק מספיק. לא כדאי לרדד דק מדי אחרת הבצק יקרע.
זיכרו ! מתחילים תמיד מרחב ומתקדמים לבצק דק ודק יותר !!
שוקולד בטמפ' החדר למילוי או ריבת פירות יער
רוטב וניל
אופן ההכנה:
ניצור מלבן ארוך של בצק.
ננקה מהקמח בחלק העליון ונחתוך לריבועים לא גדולים !
נבריש עם מעט מים
ניצוק מעט מהשוקולד או מהריבה באמצע הריבועים/מלבנים, ונסגור היטב.
אופציה שניה לסגירה –
לגלגל את הבצק לחצי פעמיים , וללחוץ בקצוות ליצירת מראה של סוכרייה !
תהליך הבישול- בהתאם להכנת רביולי רגיל: לבשל 7-8 דקות במים רותחים ועוד 1 – 2 דקות עם רוטב שהכנתם .
המלצה שלנו- השקיעו ברוטב וניל טוב או הוסיפו כדור גלידת וניל !