המוצרים לבצק -
2 כוסות קמח לבן
קורט מלח
כף שמן זית
2 ביצים גדולות טריות.
מערבבים הכל יחד . לשים ומקבלים בצק חלק. עוטפים בניילון ומצננים שעה.
למתכוני בצק פסטה נוספים נסו את הדף – בצק לפסטה
המוצרים למילוי -
חציל
שום
חצי קילו בשר טחון
פלפל
מלח
עגבניה
אופן הכנת המילוי:
קולים חציל על האש ( גריל או גז ביתי) מוציאים את בשרו. ומוסיפים שום טרי כתוש.
במחבת מטגנים חצי ק"ג בשר בקר קצוץ בשמן זית. מתבלים בפלפל ומלח.
כאשר מושחם מוסיפים עגבניה מגוררת ואת בשר החציל והשום.
מטגנים עוד דקה יחד.
המוצרים לרוטב-
פטריות
2 כפות דבש
קורט צ’ילי טרי
מקפיצים בשמן זית את הפטריות כשהן חתוכות
מוסיפים את הדבש והצ’ילי הטרי
מתבלים במלח.
פורסים דק את הבצק ,חותכים ממנו ריבועים ( או קורצים עיגולים ) ומניחים מהמלית במרכז הבצק.
מרטיבים במעט מים בהיקף ומדביקים היטב.
לבישול – מכניסים למים רותחים ל-5 דקות.
יוצקים רוטב מעט על הצלחת, מניחים את הרביולי ומעליו עוד מעט רוטב
ופטריות