סרגל נגישות

Accessibe Poetry by Amit Moreno
מכונת פסטה ביתית
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
מכונת פסטה ביתית
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
ראשי » רביולי » מתכון לרביולי במילוי גבינות

מתכון לרביולי במילוי גבינות

רביולי הוא אחד המאכלים האיטלקיים הכי אהובים. בצק עדין עוטף מילוי ומוגש ברוטב.

בצק הפסטה הנייטרלי בטעמו מקבל באהבה כל מילוי וכל רוטב.

טיפ שלנו – בצק מעט  קשה הוא הטוב ביותר להכין איתו ,  לכן יש להוסיף מים לקמח לאט ובזהירות. שלא יצא בצק דביק מדי.

המרכיבים לבצק :

500 גרם קמח, רצוי קמח דורום או  קמח קשה
2 כפות שמן זית
1 כפית גדושה מלח שולחן
1 ביצה
כ-1 כוס מים קרים

 

למילוי גבינות:

200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
200 גרם גבינת ריקוטה טריה
20 גרם גבינת פרמזן מגוררת
2 חלמונים
1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים פרט למים, ומוסיפים את המים בהדרגה לקבלת בצק. מקמחים משטח עבודה, ולשים את הבצק 15 דקות, בלי הנחות, לקבלת בצק חזק וגמיש. עוטפים את הבצק מגבת לחה ושומרים במקרר שעה לפחות.

: מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי. טועמים ומתקנים תיבול.

להכנת הרביולי: בעזרת מכונת רביולי מרדדים את הבצק לעלה דק וארוך. מחלקים את העלה לשניים.

מניחים על תבנית להכנת רביולי ,מברישים חלק אחד בביצה, ומניחים עליו כמויות קטנות של מילוי במרחק 5 ס"מ זו מזו. מכסים בחלק השני של הבצק.

רביולי גבינה

מהדקים את הבצק סביב המילוי ומהן אל השוליים – כך נפטרים מבועות האוויר. בעזרת מערוך מהדקים קלות ובעדינות עד שהרביולי נחתך לפי הדוגמא.

מבשלים את הרביולי בסיר גדול עם מים רותחים ו-2 כפות מלח גס במשך 3 דקות. מעבירים ישר לרוטב ומגישים.

רביולי עם גבינה

הצעת הגשה שלנו – עם מעט גבינת פרמזן מגוררת מלמעלה ועלי מרווה מטוגנים קלות…

 

לפרטים נוספים ולרכישת מכונת להכנת רביולי לחצו כאן או חייגו 08-9364540 
  • מתכון לרביולי במילוי גבינות
  • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
  • מתכון לרביולי במילוי פטריות
  • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
  • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
מבצעים מיוחדים
bannerpasta1.jpg
מוגש בחסות bondigo.co.il - מכונת פסטה
Powered by שף פוינט