תראו כמה שזה נראה יפה .. ממש אפשר להריח את הריח הנהדר של פסטה טריה ופטריות..
וסך הכל מדובר על מתכון פשוט ומהיר שאפשר לגוון בו ולשנות מהמרכיבים אם אחד במקרה חסר או אם רק רוצים.
לבצק הרביולי:
300 גרם קמח
3 ביצים
למי שרוצה מעט שמן זית לתוספת טעם.
מערבבים יחד ולשים לבצק אחיד. זה שלב שקצת מעייף להכין ביד אבל זה בונה שרירים ומפתח תיאבון..
מי שיש לו מעבד מזון יצליח לחסוך כמה דקות הכנה אבל ישאר עם יותר כלים לשטוף..
למילוי הפטריות:
5 בצלי שאלוט פרוסים ( או בצל לבן רגיל )
1 שן שום קצוצה
4 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
1 שקית של פטריות פורצ'יני מיובשות שהושרו ב-2 כוסות של מים חמים לחצי שעה
* ניתן לגוון את הרוטב בעזרת פטריות נוספות על פי העונה, הטעם ומצב הרוח
1 כף חמאה
2 כפות שמן זית
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
1 חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
קורט מוסקט
מלח פלפל
אופן ההכנה:
1. במחבת על אש גבוהה מטגנים בשמן זית וחמאה בצלי שאלוט עד להזהבה.
2. מוסיפים את הפטריות והשום וממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות.
3. מערבבים את גבינת הפרמזן, המוסקט, המלח והפלפל עד ליצירת מרקם קרמי אחיד.
המילוי צריך להיות נוח לעבודה, זה אומר שיש לקצוץ את כל המרכיבים קטן קטן ביד או במעבד מזון.
את הבצק מרדדים במכונת פסטה ואז מרכיבים תוסף רביולי או משתמשים במגש רביולי להכנת הרביולי.
כמו למשל בסירטון הבא..