אחד הרטבים הכי קלים, מעניינים ומהירים שאני מכירה לפסטה.
עשוי בקלות ממצרכים שלכולנו יש בבית.
מצרכים לרוטב:
125 גרם חמאה
2 כוסות פירורי לחם
1 כוס עשבי תבלין קצוצים – לפי מה שאתם אוהבים !
1/4 כוס שמן זית
חבילה פסטה קנויה או פסטה טריה - נסו להכין בעצמכם לפי המתכון הבא – כאן
אופן הכנה:
בסיר קטן ממיסים חמאה. מוסיפים פירורי לחם ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית אפיה ומשחימים בתנור .
את הפירורים מוסיפים לכמות של 1 כוס עשבי תיבול קצוצים, לפי טעמכם ובחירתכם ( בזיליקום,פטרוזיליה,שמיר,אורגנו…)
טועמים ואם צריך מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור לטעם.
מסננים את הפסטה המבושלת מהמים , מוסיפים לה שמן זית. את תערובת הפירורים והעשבים מפזרים מלמעלה.