סרגל נגישות

Accessibe Poetry by Amit Moreno
מכונת פסטה ביתית
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
מכונת פסטה ביתית
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
ראשי » מתכונים » לזניה » מתכון ללזניה פטריות

מתכון ללזניה פטריות

הקרדיט כולו לגיל חובב !!

לזניה פטריות עדינה וטעימה כל כך שפשוט נטרפת ברגע..

המצרכים :

עלי לזניה טריה  או קנויה
1 כוס קצ’קבל מגוררת
1 סלסלת פטריות שמפיניון
50 גרם חמאה
2 בצלים קצוצים די דק
2 שיני שום פרוסות

 

אופן ההכנה:

1. מכינים את רוטב הבשמל (בלינק תוכלו למצוא הנחיות מפורטות מבית Food network)
2. מכינים את הפטריות: מזהיבים את הבצל בחמישים גרם חמאה. קוצצים את הפטריות גס ומוסיפים יחד עם השום למחבת. מטגנים עד שהנוזלים שהפרישו הפטריות מתאדים.

3. מרכיבים את הלזניה: אם משתמשים בלזניה קנויה מבשלים את העלים לפי ההוראות שעל השקית ומסננים. אם משתמשים בלזניה ביתית טריה לא חייבים לבשל קודם את העלים. העלים צריכים טיפונת לחפוף זה את זה, ואם נשאר רווח בין העלים לשולי התבנית ניתן לשבור עלים כדי להשלים את הפאזל.

4. מורחים את שכבת עלי הבצק ברבע מהבשמל, מפזרים מעל שליש מתערובת הפטריות ומעליה רבע מהגבינה הצהובה. חוזרים על הפעולה עוד פעמיים (עלי בצק, בשמל, פטריות, גבינה צהובה) ומסיימים בשכבת עלי בצק.

5. על השכבה האחרונה מורחים את שארית הבשמל ומפזרים את שארית הגבינה (בלי פטריות בשכבה העליונה)

6. אופים בחום בינוני (180 מעלות) עד שהגבינה מזהיבה היטב.

7. מוציאים מהתנור, ממתינים עשר דקות, פורסים ומגישים.

 

ואם כבר גיל חובב , אי אפשר בלי סרטון הדגמה ל"לזניה אקספרס" .

בסירטון גיל מדגים על עלי לזניה קנויים ויבשים.
אתם בהחלט מוזמנים להכין עלי לזניה טריים וככה תקבלו חוויה עשירה וטעימה הרבה יותר.

 

 

 

לפרטים נוספים ולרכישת מכונת פסטה לחצו כאן או חייגו 08-9364540 
  • מתכון ללזניה בשרית
  • מתכון ללזניה טבעונית
  • מתכון ללזניה ירקות
  • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
  • מתכון ללזניה פטריות
מבצעים מיוחדים
bannerpasta1.jpg
מוגש בחסות bondigo.co.il - מכונת פסטה
Powered by שף פוינט