סרגל נגישות

Accessibe Poetry by Amit Moreno
מכונת פסטה ביתית
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
מכונת פסטה ביתית
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
ראשי » מתכונים » בצק לפסטה » מתכון לפסטה מקמח מלא

מתכון לפסטה מקמח מלא

 

פסטה מקמח מלא

מה בעצם ההבדל בין קמח רגיל לקמח מלא ?

הקמח המלא מכיל גם את גרעין החיטה ,כולל הנבט והקליפה.
בתוך נבט החיטה יש שפע גדול של ויטמינים , זוהי בעצם תמציתו של הצמח.
בקליפה, המוכרת לנו גם בשם סובין , יש סיבים תזונתיים רבים החשובים לעיכול , ומינרלים כמו למשל – זרחן, ברזל,אבץ ואשלגן.
הסיבים התזונתיים האלה מעניקים לנו תחושת שובע ועוזרים בחילוף חומרים , איזון רמות הסוכר בדם ופינוי פסולת מהגוף.
קמח לבן לעומתו נטחן אחרי שהסירו ממנו את הקליפה והנבט שבהם מרוכזים רוב הויטמינים והמינרלים.
מה  נשאר בקמח הלבן ? עמילן ומעט מאוד ערך תזונתי. העמילן מתפרק במהירות בגוף ומעניק לנו אנרגיה זמינה ,מהירה שנספגת ומעלה  את רמות הסוכר בדם.
הבעיה היא שכל זה נעלם מהר מאוד ואנו נשארים עם רעב חדש ורמת סוכר שמתנדנדת כמו "יויו" , דבר שאינו בריא .
את הויטמינים והמינרלים החסרים בקמח הלבן משלים הגוף שלנו  מהרזרבות הקיימות בו. לאורך זמן תזונה כזו תגרור אותנו לחוסרים ולהשמנה.

לכן הדבר החשוב ביותר הוא גיוון ואיזון. יש להשתדל שהתזונה שלנו תהיה עשירה ,מגוונת ותכלול מרכיבים טריים העשירים בכל החשוב לגופנו.

 

 

מצרכים לבצק פסטה מקמח מלא :

500 גרם קמח מלא

250 מ"ל מים

2 ביצים

 

אופן הכנה:

להוסיף את הביצים לגומה בקמח. להתחיל לערבב בעדינות עם מזלג  .

להוסיף בהדרגה את המים.

ללוש עד שמתקבל בצק גמיש ואחיד.

אחרי שהבצק נח מעט ניתן לחתוך אותו למנות קטנות, לרדד בעזרת מכונת פסטה ולחתוך לגודל והצורה הרצויים.

 

 

 

לפרטים נוספים ולרכישת מכונת פסטה לחצו כאן או חייגו 08-9364540 

 

 

  • מתכון לפסטה מקמח מלא
  • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
  • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
  • מתכון לבצק פסטה שחור
  • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
  • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
  • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
  • מתכון לבצק פסטה סלק
מבצעים מיוחדים
bannerpasta1.jpg
מוגש בחסות bondigo.co.il - מכונת פסטה
Powered by שף פוינט