רביולי הוא מאכל עשוי בצק ממולא ומבושל המוגש בדרך כלל עם רוטב.
כמעט לכל עדה בעולם יש סוג של בצק ממולא והשמות רבים ומוכרים בכל בית – רביולי, דים סאם, מנטי, סמבוסק…
העיקרון פשוט – מכינים בצק, מרדדים .מכינים מילוי ומחברים בין השניים.
בהמשך הדף תוכלו לראות בדיוק איך כל זה קורה ובדף המתכונים תוכלו להינות ממבחר מתכונים לבצק ולמילוי.

מכשיר להכנת רביולי

המכשיר מיועד להכנת רביולי ומתלבש על המסילה במכונת פסטה מסוג אטלס.
אסור לשטוף במים או במדיח כלים אלא רק לנקות במברשת .
היתרון העיקרי בהכנת פסטה טריה בבית הוא שאת בוחרת לבד איזה סוג פסטה בא לך- עבה או דקה,ואיזה מילוי יהיה בה.
אפשר כמובן לקנות רביולי בחנות אבל הסיכוי שתמצאי את המילוי שאת רוצה
( למשל מילוי דלעת ומרווה, או ארטישוק וסלמון או אפילו מילוי שוקולד לרביולי ברוטב מתוק..) הוא קטן מאוד.
אם כבר יש לך מכונת פסטה זה הגיוני לחלוטין לרכוש גם את הראש להכנת רביולי
שיאפשר לך להראות את מלוא היצירתיות שלך במטבח על ידי הכנת פסטה ביתית .
הכף הקטנה המצורפת למכשיר מיועדת להנחת המילוי בכמות מדודה כך שהמכשיר כולו לא יתלכלך
בעודף מילוי שיישפך לצדדים,מה שיהפוך את הניקוי בסוף ההכנה לפשוט וקל.
לחץ כאן לרכישת ראש להכנת רביולי או צלצל אלינו 08-9364540
איך להכין רביולי במכונת פסטה עם תוספת ראש לרביולי:
1. הכיני בצק ורדדי אותו עד לדרגה 5 . על הבצק להיות יבש מעט אך לא יבש מדי.
2. קמחי מעט את הבצק
3. חברי את ראש הכנת הרביולי למכונה
4. קפלי את הבצק לשניים והכניסי תוסף הכנת הרביולי כך שהקצה המקופל יגיע לרולר. גלגלי את הידית מעט כך שהבצק יתפס על ידי הרולר.
5. יש לפתוח את קיפול הבצק כמו ספר מעל לרולרים
6. הכניסי לא יותר מ3 כפות מילוי בין דפי הבצק . יש לדאוג לפיזור שווה לרוחב של המילוי.
7. סובבי את המנואלה לאט תוך בדיקה כי הרביולי אכן יוצאים ישר ולא נתקעו במכונה.
8. אם השורה הראשונה נתקעה אפשר לחתוך אותה ביד וליישר את הבצק מלמטה.
9.המשיכי לסובב את המנואלה והוסיפי עוד מילוי לפי הצורך.
10. כשכל הבצק עבר במכונה הניחי אותו על מגבת יבשה לייבוש. אחרי ייבוש קצר יהיה קל יותר להפריד את הרביולי
חשוב שהמלית לא תהיה נוזלית מדי !!
תצפו בסירטון הבא ,הנפלא, על משפחה שלומדת יחד להכין פסטה ורביולי
עדיין לא בטוחים איך להכין רביולי ביתי ?
הוראות להכנת רביולי – חברת מרקטו
לחץ כאן לרכישת ראש להכנת רביולי או צלצל אלינו 08-9364540
ובנוסף תראו גם את הסירטון המקסים הזה ותבינו כמה קל ופשוט כל הסיפור –
מכונת פסטה ביתית ומכשיר להכנת רביולי
ויש כמובן גם את האפשרות הידנית – מגשי רביולי

תבנית להכנת רביולי 8*3 .בצורת עיגול

תבנית להכנת רביולי 8*3 בצורת ריבוע

תבנית להכנת רביולי בצורת משולש
לחץ כאן לרכישת מגשי רביולי או צלצל אלינו 08-9364540
המגשים מגיעים במבחר צורות וגדלים וקל מאוד להשתמש בהם.
כל מה שנדרש הוא להכין בצק, לרדד אותו במכונת פסטה לעובי והגודל הרצויים.
להניח עלה בצק אחד על התבנית. כדאי לקמח מעט את התבנית כדי שהרביולי לא ידבקו אליה.
להוסיף מילוי במקומות המיועדים לכך
לכסות מלמעלה בעלה בצק נוסף
ולרדד בעדינות ,כך שהבצק נחתך ונוצרים רביולי שלמים ומושלמים
לחץ כאן לרכישת מגשי רביולי או צלצל אלינו 08-9364540