אח.. כמה טעים,
רביולי טרי מבצק תוצרת בית ממולא בדלעת מתובלת ומוגש עם חמאה ומרווה…
מי היה מאמין שכל זה אפשר בבית ולא צריך להרחיק עד למסעדה ?
הכינו את בצק הפסטה שאתם מעדיפים – בצק רגיל לפסטה או בצק כתום לפסטה
רדדו אותו במכונת פסטה עד שתקבלו יריעת בצק ארוכה ואחידה.
הכינו את המילוי לפי המתכון שרשום למטה
למלית:
2 כפות שמן זית
3 בצלי שאלוט, קצוצים דק
½ ק"ג דלעת, קלופה וקצוצה
4 כפות מולסה
קורט "שערות" זעפרן
מלח, פלפל
100 גרם גבינת מסקרפונה
100 גרם גבינת פרמזן
שלבי ההכנה:
1. מכינים את המלית: במחבת כבדה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את השאלוט הקצוץ ומאדים כדקה.
2. מערבבים פנימה את יתרת המרכיבים, מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שהדלעת מתרככת. מסירים את המכסה וממשיכים לערבב עד שהדלעת מתפרקת למחית וכל הנוזלים מתאדים מהמחבת. מצננים היטב ומערבבים עם המסקרפונה והפרמזן. טועמים ומשפרים תיבול.
במקביל ממיסים את החמאה במחבת כבדה, מוסיפים את עלי המרווה וממשיכים לטגן עד שהחמאה מזהיבה ועלי המרווה הופכים פריכים.
מרכיבים את מכונת הפסטה יחד עם תוסף הרביולי, מכניסים את יריעת הבצק למכונה, מרכיבים את חלק הפלסטיק, פורשים ומכניסים מהמילוי.
מסובבים את הידית לאט לאט תוך הוספה מהמילוי לפי הצורך
מפרידים בעדינות ! את הרביולי המוכנים ו..הופ לסיר עם הרבה מים רותחים.
יוצקים את החמאה על הרביולי החם ומגישים מיד
למי שעדיין לא בטוח איך עובד תוסף הרביולי צירפנו סרטון קצרצר..