מכירים את הימים שאתם חוזרים עייפים בערב ואין כוח להתחיל לבשל כל מיני מתכונים ארוכים ומסובכים ?
בדיוק לימים כאלה יש לנו את המתכון הנפלא הבא , רוטב קל טעים ומשביע ,
ואם תצרפו לו פסטה טריה אז בכלל הרווחתם בגדול ! נסו את המתכון שלנו לפסטה בצבע כתום !
ולא חייבים להכין את הפסטה הטריה באותו רגע , אנחנו מכינים כמות גדולה מראש ומקפיאים במנות שיהיו מוכנות לבישול קצר.
ככה בזמן שהרוטב מתבשל בסיר אחד , לידו בסיר השני מתבשלת הפסטה ושניהם מוכנים תוך 10 דקות !!
סידרנו לכם רשימת מצרכים והוראות יחד , כי הכל קצר ופשוט..
מה עושים ?
בסיר קטן מערבבים תוך כדי טיגון קל –
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
מוסיפים –
3 כוסות פרחי ברוקולי ( אנחנו משתמשים הרבה פעמים בקפואים של סנפרוסט וזה מצויין ) וממשיכים לבשל כמה דקות.
מוסיפים גם –
1/2 כוס ציר עוף ( או מרק עוף) + 1/2 כוס שמנת .
על אש קטנה לעוד כחמש דקות ומוכן !
מסננים את הפסטה מהמים בו התבשלה ומוסיפים לסיר עם הרוטב. מערבבים היטב ומגישים.
נהדר בתוספת של גבינת פרמזן מעל !