סלט ניסואז הוא סלט צרפתי האופייני לאזור העיר ניס כמשתמע משמו.
הסלט מבוסס על ירקות חיים, ביצים קשות, אנשובי, טונה ושמן זית. הסלט הקלאסי אינו מכיל ירקות מבושלים אך כיום מקובל להוסיף לו (בעיקר במסעדות) תפוחי אדמה מבושלים ושעועית ירוקה מבושלת. ( תודה לויקיפדיה ! )
המתכון שלנו הוא גרסה מעט שונה שאנחנו מאוד אוהבים הכוללת פסטה במקום תפוחי אדמה.
הכיף במתכונים הקלסיים האלה הוא שמרגע שהכרתם אותם ניתן לגוון ולשחק בהם כרצונכם. אל תהססו לשנות, להוסיף או להחסיר ממתכון דברים שאינכם אוהבים.
מצרכים לסלט פסטה ניסואז :
2 קופסאות טונה בשמן
6 ביצים קשות חתוכות לרבעים
כוס עגבניות שרי (ואם אין אז גם עגבניות רגילות חתוכות זה בסדר)
1 בצל אדום קטן קצוץ
1 כוס שעועית ירוקה חלוטה / מבושלת
1/2 כוס זיתים
לרוטב:
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית
+2 כפות חרדל
ואם רוצים גם 1 כף ממרח אנשובי.
את כל זה מערבבים עם פסטה מבושלת בעדינות ומגישים. נסו למשל את המתכון שלנו לפסטה עם תרד.
אל תפחדו לגוון, לשנות, להוסיף או להחסיר. הכל לפי טעמכם ומה שיש לכם בבית ובמקרר.
אפשר לפתוח את הראש למתכון נוסף לסלט פסטה ניסואז ולרבים אחרים באתר MyRecipe ששווה לכם להכיר
לפרטים נוספים ולרכישת מכונת פסטה לחצו כאן או חייגו 08-9364540