רוטב פסטו הוא דבר כל כך טעים שאני נהנית להכין אותו בכמות גדולה ואז להשתמש בו בחופשיות בהמון מאכלים שונים.
במקרה הזה השתמשתי ברוטב כדי להכין סלט קיצי טעים וקל שלקחתי איתי לפיקניק משפחתי.
גם הפסטה שהבאתי איתי השתלבה נהדר עם הרוטב ומי שרצה פשוט ערבב לו מהפסטה עם הסלט/
הפעם הכנתי פסטה בצבע אדום, נסו גם אתם
מצרכים לסלט :
2 סלסילות פטריות שמפיניון פרוסות
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים. היום אפשר לקנות חומוס קפוא ומוכן או פשוט לבשל כמות גדולה ולהקפיא חלק ממנה
רוטב פסטו
מלח,פלפל
לא בטוחים איך להכין רוטב פסטו?
בבקשה , קבלו מתכון זריז.
מצרכים לרוטב פסטו
חצי כוס צנוברים
רבע כוס שמן זית
1 כוס דחוסה בזיליקום (רק עלים, בלי גבעולים)
3 שיני שום קלופות
רבע כוס גבינת פרמזן מגוררת
חצי כפית מלח
איך מכינים ?
1. קולים מעט ובזהירות את הצנוברים במחבת ללא שמן עד להזהבה
2. שמים את הצנוברים הקלויים,הבזיליקום והשום במעבד מזון וטוחנים למחית כמעט חלקה. תוך כדי טחינה, מוסיפים את שמן הזית
3. לסיום, מוסיפים את הגבינה והמלח ומערבבים בשניים-שלושה פולסים קצרים.
4. מעבירים לצנצנת וחותמים בשכבה דקה של שמן זית. אפשר לשמור במקרר עד שבוע
ועכשיו לסלט:
במחבת עם מעט שמן זית מקפיצים את הפטריות ומתבלים.
מוסיפים אותן לחומוס המבושל.
מוסיפים לפחות כף מרוטב הפסטו ומערבבים היטב.
.
אפשרות לשדרוג – הוסיפו קוביות קטנות של תפוחי אדמה מבושלים לסלט או פסטה קצרה.
מצאתי מתכון פשוט יותר שסובב יותר סביב הפסטה
לפרטים נוספים ולרכישת מכונת פסטה לחצו כאן או חייגו 08-9364540