סרגל נגישות

Accessibe Poetry by Amit Moreno
מכונת פסטה ביתית
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
מכונת פסטה ביתית
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
  • מכונת פסטה
  • מכונת פסטה חשמלית
  • שימושים נוספים
    • מכשיר להכנת רביולי
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
  • מתכונים
    • מתכון לבצק סוכר
    • מתכון לחימר פולימרי
    • מתכון לרוטב חמאת בוטנים לפסטה
    • מתכון לרוטב עשבי תיבול ופירורי לחם
    • מתכון לרוטב שום וברוקולי לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה ללא גלוטן
    • מתכון לבצק כוסמת לפסטה
    • מתכון לבצק פסטה אדום (עגבניות)
    • מתכון לבצק פסטה ירוק (תרד)
    • מתכון לבצק פסטה כתום (גזר)
    • מתכון לבצק פסטה סלק
    • מתכון לבצק פסטה שחור
    • מתכון לטגרינס
    • מתכון לפסטה מקמח מלא
    • מתכון ללזניה בשרית
    • מתכון ללזניה טבעונית
    • מתכון ללזניה ירקות
    • מתכון ללזניה ירקות צלויים וטופו
    • מתכון ללזניה פטריות
    • מתכון לסלט חומוס פטריות ופסטו
    • מתכון לסלט פסטה ניסואז
    • מתכון לסלט פסטה עם אבוקדו
    • מתכון לסלט פסטה עם ירקות קלויים וגבינת פטה
    • מתכון למנטי
    • מתכון לרביולי במילוי גבינות
    • מתכון לרביולי במילוי דלעת בחמאת מרווה
    • מתכון לרביולי במילוי פטריות
    • מתכון לרביולי בשר ברוטב פטריות
    • מתכון לרביולי שוקולד במילוי שוקולד
    • מתכון להכנת דים סאם
    • מתכון לנודלס עם בשר טחון חריף
    • מתכון לפסטה עם כבד עוף
    • מתכון לרוטב 4 גבינות ופטריות לפסטה
    • מתכון לרוטב אפונה ומסקרפונה לפסטה
    • מתכון לרוטב בטטה ושמנת לפסטה
    • מתכון לרוטב פסטו
    • מתכון לרוטב רוזה לפסטה
    • מתכון לרוטב פוטנסקה
    • מתכון לרוטב קרבונרה
  • שאלות נפוצות
מתכון לטגרינס
ראשי » מתכונים » בצק לפסטה » מתכון לטגרינס

מתכון לטגרינס

 

מתכון לטגרינס – אטריות בנוסח מיצרי , מתכון שקיבלנו מאתי משה (מושב מצליח)
חומרים:
5 ביצים
קמח – לפי מה שהבצק תופס. לפי הערכה שלנו מדובר על כחצי קילוגרם או מעט יותר.
מעט כורכום בשביל הצבע !

אופן הכנה:
לשים הכל יחד לבצק חלק ומחלקים לכדורים.
מרדדים במכונת פסטה עד מספר 6 ( לא דק מדי שלא יקרע )
מכאן יש שתי אפשרויות –
1. לחתוך איטריות דקות ולהוסיף אותן למרק צח רותח ל2-3 דקות שיתבשלו. לאכול עם המרק.
2. לתת לבצק המרודד מעט להתייבש ואז לחתוך אותו במכונת פסטה דק או שמן לפי הרצון.
להרתיח סיר גדול עם מים ולזרוק את האיטריות לבישול כשהמים רותחים חזק.
להעביר לקערה עם מי קרח אחרי 3 דקות כדי להפסיק את הבישול.
להוציא ולהניח על השיש או מגש עד שכל המים נעלמים.
להרתיח חצי כוס שמן ולשפוך על הפסטה
לטחון יחד מלח והל ולפזר על הפסטה עם השמן.
לערבב טוב ולאכול קר או חם.

 

לפרטים נוספים ולרכישת מכונת פסטה לחצו כאן או חייגו 08-9364540 
מבצעים מיוחדים
bannerpasta1.jpg
מוגש בחסות bondigo.co.il - מכונת פסטה
Powered by שף פוינט