מכונת פסטה אמפיה ( AMPIA)

הדגם הקלאסי של מכונות הפסטה.
המכונה מופעלת על ידי מנואלה (ידית) באופן ידני והיא ברוחב 15 ס"מ, עטופת ציפוי כרום ניקל איכותי ואביזרים הבנויים מפלדת אל חלד.
מאפשרת הכנת בצק לפסטה בעוביים שבין 0.3 מ"מ ועד 2.5 מ"מ, או פטוצ"יני וטגליוליני על פי מיקום הידית בחריצי המכונה.
ניתן להוסיף גם מנוע חשמלי להפיכת הכנת הפסטה לקלה ופשוטה, ללא כל מאמץ ( מומלץ בחום – יש לרכוש בנפרד).
ההבדל היחיד בין מכונת זו למכונת הפסטה אטלס הוא שבאמפיה אין אפשרות לפרק את הראש החותך את הבצק ובאטלס יש.
הבדל זה מאפשר למי שרוצה להחליף ראשי חיתוך ( ניתן לקנות בנפרד)
לחץ כאן לקניית מכונת פסטה אמפיה או צלצל 08-9364540
מכונת פסטה אמפיה 180 ( AMPIA)

הדגם הקלאסי של מכונות הפסטה.
המכונה מופעלת על ידי מנואלה (ידית) באופן ידני והיא ברוחב 18 ס"מ, עטופת ציפוי כרום ניקל איכותי ואביזרים הבנויים מפלדת אל חלד.
מאפשרת הכנת בצק לפסטה בעוביים שבין 0.3 מ"מ ועד 2.5 מ"מ, או פטוצ"יני וטגליוליני על פי מיקום הידית בחריצי המכונה.
ניתן להוסיף גם מנוע חשמלי להפיכת הכנת הפסטה לקלה ופשוטה, ללא כל מאמץ ( מומלץ בחום !).